Tervetuloa Gendarme'siin!

     

Hello, welcome to a sim-game kennel/sim-game stable Gendarme's! As you have probably already noticed, Gendarme's is acompletely a virtual place, so it doesn't really exist. And I'm so sorry but these pages are only in Finnish.

Tervetuloa, olet saapunut virtuaalikennel/-talli Gendarme'siin! Kuten ehkä olet jo huomannut, Gendarme's on siis täysin virtuaalinen paikka, jota ei siis oikeasti ole olemassa.

Gendarme's on perustettu 28.11.2004, ja kasvatusrotuina ovat saksanpaimenkoira, dalmatiankoira ja toyvillakoira. Kasvatan pienimuotoisesti myös arabialaisia täysiverisiä. Minulla ei ole mitään selkeää käyttö- tai näyttölinjaa vaan suosin vähän enemmän sekalinjaa, koiria, joilla on hyvät käyttöominaisuudet ja luonne sekä terve rakenne, mutta jotka pärjäävät myös näyttelypuolellakin enemmän tai vähemmän. Hevosten kanssa en ole myöskään keskittynyt mihinkään verilinjaan erityisesti, mutta hevosistani löytyy enimäkseen puolalaista linjaa.

Koska koirani ja hevoseni eivät ole mitään sohvaperunoita, vaan nauttivat yli kaiken aktiivisesta tekemisestä, harrastan, treenaan ja kisaan niiden kanssa aktiivisesti monissa eri lajeissa. Niissä onkin kaikissa potentiaalia moneen eri lajiin. Tällä hetkellä kisataan näyttelyissä, palveluskoiralajeissa, pelastuskoiralajeissa, agilityssa, tokossa, flyballissa, koiratanssissa, maastoesteillä, paimennuksessa, mejässä, nomessa, vesipelastuksessa, ratajuoksuissa, valjakkoajossa, este-, koulu-, kenttä- ja lännenratsastuksessa. Gendarme'sissa järjestetään kasvatustoiminnan ohella myös aika paljon kilpailuja sekä koirille että hevosille, välillä myös suurempia kisaputkia

Mutta nyt voit tutustua Gendarme'sin sivuihin paremmin ja käydä samalla tervehtimässä koiria kennelrakennuksessa sekä hevosia tallissa. Tervetuloa myös uudelleen!

-Kuunsirppi (VRL-05068, HCT) sähköposti

 • VMKL
 • vFCI
 • VRL
 • Karvaturrit
 • Käräytys

 • Jos tahdot linkkilistalle, ole hyvä ja lähetä kennelisi nimi ja osoite sähköpostilla minulle, otsikolla "Linkkilistalle".

  Kuvat: Fable Arabians, Kennel Royal Coctail, Sharbelle Poodles, Mio
  Koristekuvat: Kennel Van Klein Nulland, Gilbriar Arabians, Kennel Chamirox, Bottoms Up Dalmatians

  Ulkoasu: Tintti
  Koodaus: Kuunsirppi